Wat kan onze voedingscoach voor u betekenen?

U kunt bij onze voedingscoach terecht met een breed scala aan gezondheidsklachten. Veel chronische klachten kunnen namelijk verholpen worden met een gezond voedingspatroon. Hart- en vaatziekten hebben bijvoorbeeld vaak een gebrek aan voedingsstoffen als oorzaak, en een overmatige inname van verzadigde vetten. Dit wil zeggen dat u dit ook kunt terugdraaien met een voedingsadvies op maat van onze voedingscoach. Voorafgaand aan uw eerste afspraak vult u een uitgebreide vragenlijst in die gaat over zowel uw klachten als uw huidige voedingspatroon. Aan de hand daarvan krijgt u een advies op maat. Dit advies is gebaseerd op orthomoleculaire therapie, wat inhoudt dat het om volledig natuurlijke voeding gaat die rijk is aan essentiële voedingsstoffen. Wij werken namelijk niet met medicijnen, aangezien deze de oorzaak van uw klachten niet wegnemen.

Een voedingscoach helpt u op natuurlijke wijze te herstellen

Het belangrijkste aspect aan orthomoleculaire therapie is dat het uw lichaam op natuurlijke wijze herstelt. Als u uw lijf namelijk geeft wat het nodig heeft zal het terug in balans komen, en in staat zijn zichzelf te herstellen. Klachten die ontstaan zijn door een verkeerd voedingspatroon zouden naar onze mening behandeld moeten worden door een voedingscoach, en niet met medicijnen. U wilt immers niet de symptomen maskeren maar daadwerkelijk de oorzaak van de klachten wegnemen. Onze voedingscoach kan u daarbij helpen. U kunt bij ons terecht met een grote verscheidenheid aan klachten, zoals hart- en vaatziekten, chronische hoofdpijn, stoelgangproblemen of beginnende Alzheimer of Parkinson. Zelfs deze ziektes zijn namelijk in veel gevallen te behandelen met de juiste voeding.

Hoe merkt u een onbalans in uw lichaam?

U kunt natuurlijk onze voedingscoach inschakelen als u een specifieke (chronische) ziekte heeft die u op natuurlijke wijze wilt genezen. Maar ook als u allerlei vage klachten heeft waar de huisarts geen oplossing voor heeft. Veel mensen hebben bijvoorbeeld erg weinig of geen energie, ze voelen zich futloos en hebben daardoor veel stress. Ze zitten in een vicieuze cirkel waar ze maar moeilijk uitkomen, en dat komt vaak door een gebrek aan essentiële voedingsstoffen. Ook een onbalans in uw microbioom is een veelvoorkomende oorzaak van chronische klachten, oftewel een verkeerde verhouding van darmbacteriën. Wij kunnen voor u een uitgebreide analyse maken van uw voedingspatroon, uw leefstijl en zelfs uw microbioom onderzoeken. Aan de hand daarvan geeft onze voedingscoach een advies op maat. Dit zal u helpen terug in balans te komen en uw gezondheid weer onder controle te krijgen.

voedingscoach
error: disabled