MIJN Werkwijze

Anamnese invullen
Voordat u op consult komt en aan het intakegesprek kan beginnen, vult u vooraf (thuis) een uitgebreide vragenlijst in.

Intakegesprek
De ingevulde vragenlijst wordt uitgebreid met u doorgenomen en indien nodig aangevuld. Hierdoor krijgt ik beter inzicht in uw problematiek.

Testen/onderzoeken
Naar aanleiding van uw anamnese en intakegesprek zal in overleg met u worden besproken welke testen en/of onderzoeken zinvol kunnen zijn.

Bodyscan apparatuur/meetapparatuur
Er wordt gewerkt met verschillende bodyscan apparatuur, De Esteck Bodyscan, De bodyscanalyser, de Vesctorscan, Het I-Health systeem.

Deze apparatuur wordt gebruikt om inzicht te geven en meer gedetailleerd naar uw gezondheid te kunnen kijken en advies te geven.

Therapieƫn / advies
Er wordt gewerkt in de praktijk met orthomoleculaire therapie, voedingsadvies, suppletieadvies, bio-resonantie therapie, kleuren therapie en magneetveldresonantie therapie.

Behandelplan
Naar aanleiding van uw de testuitslagen wordt een individueel behandelplan opgesteld en wordt met u besproken wat u zelf kan doen om de genezing te bevorderen.

Aantal behandelingen
Gemiddeld zijn er drie tot vijf behandelingen nodig, afhankelijk van de duur en de ernst van uw aandoening, uw leeftijd en medicijn gebruik etc.

Het eerste consult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.
Na het eerste consult, kom je eens per maand terug op controle.

Vervolgconsulten duren 45 minuten tot 1 uur.

De oplossing is makkelijker dan je denkt

Afspraak maken

U kunt ons mailen of bellen om een afspraak in te plannen.
error: disabled