Nieuw in de praktijk: De i-Tronic EDA

Dit medisch diagnosesysteem combineert 5000 jaar oude Chinese medische kennis met geavanceerde technieken uit de ruimtevaart.
De I-tronic EDA is ontwikkeld voor de ruimtevaart. Vierhonderd artsen en wetenschappers uit alle vakrichtingen werkten aan een volledig medisch diagnosesysteem, waarmee men de gezondheid van de ruimtevaarders in de MIR in de gaten kon houden.

De basis van het systeem is de Chinese acupunctuur. Om de gezondheid van een cliënt te bepalen worden met de I-tronic EDA de twaalf belangrijkste meridianen van het menselijk lichaam gemeten.
Professor Dr. Med. Valery Polyakov verbleef 438 dagen non-stop in de Russische MIR; het langste verblijf in de ruimte ooit. Zijn gezondheid werd gemeten met de I-tronic EDA.
"Ik zou op mijn 56 jarige leeftijd direct naar Mars vliegen – een reis van duizend dagen
- maar alleen onder begeleiding van de I-tronic EDA®."
Citaat: Prof. Dr. Med. Valery Polyakov ( Sporthochschule Keulen 3 September 2001)

Hoe werkt de Itronic EDA?

Aan het begin van een behandeling wordt uw lichamelijke gesteldheid gemeten. Net als bij acupunctuur gaat de Itronic EDA daarbij uit van de energetische waarden van de meridianen. Uw therapeut meet deze met een elektronische pen, die hij zet op het begin- en eindpunt van de meridianen. U voelt hier niets van.
De Itronic EDA rekent de gemeten waarden door, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd en het geslacht van de patiënt. Het resultaat verschijnt in overzichtelijke tabellen en grafieken op het beeldscherm. Zo kan uw therapeut precies zien of en waar zich in uw lichaam probleemgebieden bevinden. Uw therapeut zal u een behandeling adviseren. Door na verloop van tijd opnieuw uw gezondheidstoestand te meten, kan uw therapeut bepalen of de behandeling aanslaat en of hij deze wellicht moet aanpassen. De Itronic EDA laat namelijk per middel zien wat het effect hiervan is op iedere afzonderlijke meridiaan. Voor u betekent dit een optimaal afgewogen en persoonlijk advies, waardoor u minder en zeker geen onnodige middelen hoeft te slikken.

Met de Itronic EDA kan uw therapeut niet alleen oorzaken opsporen voor een slechte gezondheid, maar ook controleren of zijn therapie de juiste is. Hij kan u ook het resultaat van zijn metingen laten zien. Dit verschijnt namelijk in overzichtelijke tabellen en grafieken op het beeldscherm. Deze grafiek is een voorbeeld van iemand met een chronische parasietbelasting (dientamoebe fragilis) en een virusbelasting. Van de medicatie werken Crotalus en clioquinol positief (groene staaf=balk omhoog). Humatin en drosera worden door het lichaam afgewezen (rode staaf=balk omlaag). Ook uw gebit kan veel vertellen over uw gezondheid. De Itronic EDA heeft daarom ook een Gebits- en Interpretatiemodule, waarmee klachten zijn op te sporen en te verhelpen.

Geen symptoombestrijding

Oorzaken van klachten en gevolgen/symptomen liggen vaak dicht bij elkaar of lopen in elkaar over. Het een is ook weer het gevolg van het ander. Daarom zoeken we zoveel mogelijk naar de oorzaak van klachten om de therapie zo oorzakelijk mogelijk te kunnen inzetten. De Itronic EDA® geeft feilloos weer wat uw lichaam zegt.

Meten is weten

De metingen van een cliënt blijven als data opgeslagen en kunnen dus ten alle tijde worden geraadpleegd. Hierdoor is een goed vergelijk mogelijk met vroegere situaties.

Het kan ook gelden als stimulans voor de cliënt om door te gaan op de goede weg. Het kan eveneens gelden als waarschuwing voor een traject wat niet goed is, want als de cliënt negatief reageert , of de gegeven adviezen niet opvolgt is dat duidelijk te zien.

Hiernaast is een vergelijk met een situatie gemeten met een tussenruimte van 5 maanden. De curve (rood) toont een duidelijke toename van de energie van deze cliënt, gepaard gaand aan een significante toename van levenslust en welbevinden, met een evenredige afname van klachten.

Niet alleen is dat een bevestiging van de effectieve werkwijze van de behandelaar, maar ook een reden voor de cliënt om aan vrienden en kennissen de behandelaar aan te bevelen.

Evolutie van de mens

© Copyright Richard Groeneveld | Algemene voorwaarden | AVG
Webmaster: Bluepoint eCommerce