Voeding & Vitamines

Burn out

Burn-out is een langdurige mentale en fysieke overbelasting naar aanleiding van emotionele overbelasting en stress. Als je een burn-out hebt, voel je je letterlijk opgebrand. Je kunt geen energie meer opbrengen om normaal je werk te doen.

Hart & Vaatziekten

Hart- en vaatziekten zijn alle aandoeningen die betrekking hebben op het hart en de bloedvaten. Eén op de drie Nederlanders sterft als gevolg van een hart- of vaatziekte.

Hart- en vaatziekten behoort in Nederland tot de belangrijkste doodsoorzaak onder mannen en vrouwen.

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een vorm van reuma waarbij het vooral de spieren en het bindweefsel betreft. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd.

Fibromyalgie komt voor bij 2 op de 100 personen. Wereldwijd is dit 7% tot 12%. Komt vooral voor bij vrouwen. Vrouw/man ratio is 9:1. In de leeftijd tussen 20 en 60 jaar. Zo’n 80% van de personen met fibromyalgie heeft een trauma ervaren!

Micro Circulatie

Microcirculatie gaat over de kleinste bloedvaatjes, sommige hebben slechts een doorsnede ter grote van 1/7 van een haar.

Aandoeningen aan de kleinste bloedvaten zijn vaak de aanleiding van chronische ziekten zoals hoge bloeddruk, diabetes, ontstekingen, beroerte, hartaanval en specifieke aandoeningen van de hersenen.

Spijsvertering

Meer dan 3,5 miljoen Nederlanders hebben last van spijsverteringsklachten, zoals oprispingen, verstopping, diarree en brandend maagzuur.

Er wordt wel gedacht dat je spijsverteringsproblemen kunt oplossen door de voeding te verbeteren en door enzymen te suppleren, maar helaas zo eenvoudig werkt het in ons lichaam niet.

Richard Groeneveld
Uw Therapeut

Mijn naam is Richard Groeneveld. Van oorsprong ben ik chemisch analist.

Van kleins af aan ben ik al gefascineerd door de relatie tussen voeding, lifestyle en gezondheid. Vanaf mij 7e levensjaar ben ik opgegroeid met sport. Ik ervaarde toen al, dat er een verband was tussen, voeding, rust, lichaamstraining en ontspanning.

Onze Expertises

Werkwijze

Anamnese invullen
Cliënt(e) vult vooraf (thuis) voordat hij/zij op consult komt en aan het intakegesprek kan beginnen een uitgebreide vragenlijst in.

Intakegesprek 
De ingevulde vragenlijst wordt uitgebreid met u doorgenomen en indien nodig aangevuld. Hierdoor krijgt ik beter inzicht in uw problematiek.

Testen/onderzoeken
Naar aanleiding van uw anamnese en intakegesprek zal in overleg met u worden besproken welke testen en/of onderzoeken zinvol kunnen zijn…..

Contact Opnemen

Vul hieronder het formulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

12 + 7 =

+31 (0)6 30 48 12 97

Slagveld 70, 3332 BN ZWIJNDRECHT

info@voedingenvitamines.nl

error: disabled