|  Home  |  Consult  |  TherapieŽn  |  ESTECK BODYSCAN  |  Onderzoeken  |  Specialisaties  |  Lezingen/seminars  |  Massage  |  Artikelen  |  Producten  |  Links  |  Site-info  | 
Menu


TherapieŽn  Magneetveldtherapie 

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††

Gezondheid door Magneetveldresonantie

MRS PULSEREND MAGNEETVELD THERAPIE.

Preventief en genezend.

MRS is eenherontdekte therapie op het gebied van de energetische geneeskunde. De behandeling en genezing van vele ziekten met magnetische energie en geheel zonder medicijnen is niet nieuw. Het is bekend dat het aardmagnetisme een heilzaam regelende werking heeft op ons lichaam.

Zonder aardmagnetisme kunnen wij zelfs niet leven.

Al voordat de verwante acupunctuurmethode bekend was werden geneeskundige krachten ontleend aan magnetisme. Jarenlang wetenschappelijk en technisch onderzoek hebben geleid tot deze magneet resonantie therapie (MRS), een therapie met verbluffende resultaten, voor kwetsuren en het voorkomen of genezen van ouderdomsklachten.

Waarom werkt magnetisme zo universeel helend?

Over de werking van MRS is veel wetenschappelijke literatuur met resultaten van zgn. dubbel blind studies bekend.Ons lichaam is gezond als onze lichaamscellen, de kleinste organismen, gezond zijn en individueel goed functioneren en dit is de basis van gezondheid en gezond zijn.

Ons lichaam bestaat uit 70 miljard lichaamscellen; elke cel heeft voeding en zuurstof nodig. Door de verbranding daarvan ontstaat afval (slakken, water en CO2) die de cel moet afscheiden. De celfunctie kan verstoord worden door invloeden van buitenaf zoals milieubelastende en elektrische storing door onze omringende apparaten. Deze verstoring kan blijvend zijn en uiteindelijk resulteren in ziek worden.Als lichaamscellen niet goed werken wordt het proces van voedingopname en het afstoten van afval nadelig beÔnvloed.

Identieke cellen vormen het weefsel dat op zijn beurt onze organen vormt. Als de cellen niet goed functioneren zullen de organen ook niet goed werken. Het regelcircuit waarin het slecht werkende orgaan zit zal de functie van het circuit verstoren hetgeen uiteindelijk vertaald wordt in een lichaam dat ook slecht functioneert en ziek wordt. Ons immuunsysteem verliest zijn krachtige afweer en zijn zelfhelende functie.

Het pulserend magneetveld brengt elke afzonderlijke lichaamscel die niet op het goede energieniveau werkt, door de energie van het magneetveld terug naar zijn oorspronkelijke energieniveau.De lichaamscel regenereert en functioneert weer goed, groeit en deelt zich om nieuw weefsel te vormen. Het zelfhelingsproces werkt weer.

Het pulserend magneetveld herstelt of conditioneert de functie van alle lichaamscellen,daarom is MRS zo veelzijdig zowel preventief als van vele klachten inzetbaar.

Invloeden van buitenaf:

De meeste functies en lichaamsprocessen worden door elektromagnetische stoorvelden beÔnvloed. Als we gezond zijn is ons weerstandsysteem(immuunsysteem) ook beter bestand tegen storende invloeden van buitenaf zoals: milieuverontreiniging; te weinig beweging; stress; alcohol; nicotine; onze voeding waarvan de kwaliteit steeds slechter wordt; en storing van elektrische apparaten zoals TV; computer; mobiele telefoon etc.

Een wekkerradio vlak bij uw hoofd ofeen elektromotor van een verstelbaar bed kan u een onrustige slaap bezorgen. Als de mens niet zijn nodige slaap krijgt zal hij op den duur chronisch vermoeid raken.

Ouder worden en gezondheid:

De gemiddelde leeftijd neemt toe; desondanks beginnen de degeneratieve klachten, (ouderdomsklachten) op steeds jongere leeftijd. Een bekend voorbeeld zijn de heupklachten en osteoporose.

Ook nieuwe ziekten wel eens welvaartsziekten genoemd zoals ME; MS en fibromyalgie

Magneetveldresonantie therapie is inzetbaar bij:

Fibromyalgie, MS en ME.

Gewrichtsfuncties, pijn, reuma, hernia osteoporose, artrose, artritis.

Hart en bloedvat problemen.

Snellere genezing van wonden en botbreuken.

Huidziektes, acne en psoriasis.

Slaapstoornissen, chronische vermoeidheid, depressiviteit, stress.

Diabetes, jicht, spit.

Astma; bronchitis.

Gynaecologische klachten zoals PMS, menstruatie, overgangsklachten.

Migraine, hoofdpijn.

Sportblessures.

Betere sportprestaties en kortere lichaamshersteltijd.

Dit is slechts een deel van de mogelijkheden.

Verbluffende resultaten:

1.†††††† Er zijn geen extra medicijnen nodig, de dosis kanin meeste gevallen† zelfs verminderen (in overleg met uw arts).

2.†††††† Er zijn geen negatieve bijwerkingen.

3.†††††† Het algehelewelzijn neemt toe.

4.†††††† De vitaliteit verbetert.

5.†††††† Pijn wordt geringerof gaat zelfs over.

6.†††††† Menslaapt beter.

7.†††††† MRS is ookpreventief inzetbaar.

(c) 2005 R.G. Voeding -en Vitamineadvies†- ExponentCMS-.